De Leunzorg manier.

Share

De Leunzorg manier.

Een introductie.

Leunzorg heeft toegankelijke, laagdrempelige en kleinschalige woon/zorg-faciliteiten op aangename locaties. Wie je ook bent, wat je achtergrond ook is en welke uitdagingen je in het leven ook hebt, bij ons draait het om jou. Wij geven ondersteuning aan mensen met psychiatrie, autisme of een verstandelijke beperking met afstand tot de maatschappij.

  • Persoonlijke betrokkenheid vanaf de eerste ontmoeting
  • Klein genoeg voor veel aandacht en binding, groot genoeg voor de beste faciliteiten
  • Bij elke aanmelding zijn we snel en duidelijk over wat de mogelijkheden zijn

Lees hier meer over De Leunzorg Manier

Jij bent slimmer dan je denkt, moediger dan je denkt en sterker dan je lijkt.

Werken met concrete en haalbare doelen.

Dit is onze manier.

Share

Dit is onze manier.

Sterker voor de toekomst.

Wij werken met de methode ‘Systematisch Rehabilitatiegericht Handelen’. Een hele mond vol, maar in de praktijk komt het erop neer dat wij onze bewoners leren omgaan met hun beperkingen, zodat ze zo aangenaam mogelijk kunnen leven. Daarbij gaan we zoveel mogelijk uit van ieders eigen kracht, kwaliteiten en talenten. Want we kijken vooruit en willen onze bewoners sterker maken voor hun toekomst. Dat doen we door elke bewoner heel goed te volgen, te stimuleren in wat goed gaat en waar nodig terugval te voorkomen.

Maar ook door goed te letten op lichamelijke gezondheid, door hulp te bieden bij organisatie van het huishouden, persoonlijke verzorging, budgetbeheer en administratie. Hierin vinden we eigen regievoering het allerbelangrijkst. Tot slot zorgen we voor een zinvolle dagbesteding en ondersteunen we bij contacten met andere (hulp)organisaties en het onderhouden van sociale contacten.

Jij bent slimmer dan je denkt, moediger dan je denkt en sterker dan je lijkt.

Wij werken 24/7 met veel enthousiasme en betrokkenheid voor onze bewoners!