Share

Financieel administratief medewerker

Plaats Den Bosch Werkweek 12-16 uur

Word jij blij van het tot in de puntjes op orde hebben van de administraties waar jij verantwoordelijk voor bent? Ben je nauwkeurig en werk je graag in een klein, informeel team? Lees dan even verder, want wie weet hebben wij een match!

Share

Persoonlijk begeleider Vlijmen

Plaats Vlijmen Werkweek 28 - 32 uur

Heb jij een warm hart voor mensen met een verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek? Ben jij kundig en enthousiast om bij te dragen aan hun welzijn, ontwikkeling en levenskwaliteit? We zijn op zoek naar een empathische en betrokken collega om ons team te versterken.

Share

Persoonlijk begeleider Uden

Plaats Uden Werkweek 28 uur

Word jij blij van het begeleiden van cliënten door samen te kijken naar wat er wél kan? Wil jij werken aan een gezamenlijk doel en samen talenten en krachten ontwikkelen? Lees dan even verder want wie weet hebben wij een match!

Share

Open sollicitatie Persoonlijk begeleider

Onze locaties en ambulante begeleiding zijn te vinden in de regio Heusden – Vlijmen Oss en Uden. Wij bieden, laagdrempelige en kleinschalige woon/zorg-faciliteiten op aangename locaties. Wij begeleiden cliënten met een licht verstandelijke beperking, autisme, psychiatrie en functioneren in mindere mate zelfstandig.

Fijn werken

Share

Fijn werken

met een informele sfeer

We kunnen heel veel zeggen over hoe goed onze werksfeer is, over onze visie op ons beroep, over de geweldige collega’s, over de informele maar professionele werksfeer. Dat kan. Maar we laten het liever door onze collega’s zelf vertellen…

Bij Leunzorg staan we voor 5 kernwaarden:

  • Luisterend oor
  • Betrokken
  • Enthousiast
  • Laagdrempelig
  • Slagvaardig

Medewerkers Leunzorg geven hun functie een rapportcijfer van 8.8

100% geeft aan met veel plezier te werken bij Leunzorg