Onze selectie.

Share

Onze selectie.

Waar ben jij naar op zoek?

Binnen Leunzorg beschikken we over veel kennis en expertise. Uiteraard delen we deze informatie graag met onze (toekomstige) collega’s, bewoners en de ouders. Waar kunnen we jou bij helpen? Bekijk hieronder onze downloads. 

 

Je kunt onder andere onze nieuwste video’s bekijken, waarbij we jou graag laten zien wie Leunzorg daadwerkelijk is. Ook vind je hieronder diverse inhoudelijke artikelen, waarin je kunt lezen wat je van ons als zorgorganisatie mag én kan verwachten.

Heb je nog vragen of ben je op zoek naar andere informatie? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Klik hier om je aan te melden voor onze Bloei! Onze update, voor jou.

 

Ik behoud mijn rust,
maar kom in beweging.
Ik stop, denk, overleg en doe.

Werken met concrete
en haalbare doelen.

De Leunzorg video.

Share
Maak kennis met Leunzorg! Sergio Schellekens, Hoofd Zorg bij Leunzorg, vertelt je graag over de filosofie en kernwaarden van Leunzorg en wat onze drijfveer is. Iedere dag weer.
Bekijk de video

Wonen bij Leunzorg.

Share
Maak kennis met Leunzorg en wat we voor onze bewoners betekenen. Ons uitgangspunt? De ondersteuning is gericht op de zelfredzaamheid van de bewoners en op regievoering over het eigen leven. Dat is Leunzorg: wonen met zorg.
Bekijk de video

Ondersteuning ouders.

Share
Maak kennis met Leunzorg en wat we doen om de ouders van onze bewoners te betrekken bij de zorg van hun kind. En dat doen we uiteraard met veel begrip en passie.
Bekijk de video

De Leunzorg Manier.

Share
De Leunzorg Manier; de filosofie en overtuiging waarmee wij met mensen werken. Iedere dag. Maar wat houdt dit precies in? Dit hebben we uitgeschreven in onze brochure 'De Leunzorg Manier'. Lees hier ons verhaal! En onthoud: jij bent slimmer dan je denkt, moediger dan je denkt en sterker dan je lijkt.
download

In verbinding met Leunzorg.

Share

Naast optimale tevredenheid onder onze bewoners, zijn we ook continue bezig met het werkplezier van onze collega’s. Het vinden van de juiste match met hulpverleners is dan ook cruciaal. Maar wat houdt die match met Leunzorg precies in? Lees het in onderstaand artikel!

Lees meer

Ons cliëntvertrouwenspersoon.

Share
Leunzorg verbindt en vertrouwd. Ken jij ons cliëntvertrouwenspersoon al? Benieuwd wat zij voor jou kan betekenen? Bekijk de brochure! Je hoeft het tenslotte niet alleen te doen.
download

De ambitie van Leunzorg.

Share

“Onze ambitie heeft geen limiet, onze groei wel”, aldus Seth Blanjaar, mede-eigenaar bij Leunzorg. Lees in dit artikel hoe Leunzorg ontstaan is, wat de ambities zijn en hoe zij dit bewerkstelligen.

Lees meer

Aandacht voor de ouders.

Share

De oprechte verbinding tussen de begeleiders, de bewoners en de ouders draagt bij aan de succesformule van Leunzorg.

Lees meer

Onze klachtondersteuning.

Share
Ondanks onze grote betrokkenheid en inzet kan het zijn dat je ergens niet tevreden over bent. De eerste stap die je kunt nemen, is de klacht te bespreken met je persoonlijk begeleider. Het kan natuurlijk voorkomen dat je klacht dan nog steeds niet is opgelost of dat jij jouw klacht bespreekbaar wilt maken met tussenkomst van een onafhankelijke klachtenfunctionaris. Lees hier meer over!
download

Doorlopend leren en trainen bij Leunzorg.

Share

We willen als team en als individu blijven groeien. Niet alleen volgens de wet en regelgeving moeten onze medewerkers met regelmaat worden bijgeschoold, ook met oog op onze eigen ambities willen we doorlopend leren en trainen bij Leunzorg.

Lees meer