Zit je ergens mee?

Share

Zit je ergens mee?

Wij luisteren naar jou.

Heb je een klacht?
Ondanks onze grote betrokkenheid en inzet kan het zijn dat je ergens niet tevreden over bent. Ben je het bijvoorbeeld niet eens met de manier waarop wij jou/jouw kind helpen, hoe de medewerker met jou omgaat of hoe wij beslissingen nemen? Maak dit bespreekbaar met je persoonlijk begeleider.

Ons clientvertrouwenspersoon
Het kan natuurlijk voorkomen dat je klacht dan nog steeds niet is opgelost. Dat is het fijn als een onafhankelijk iemand naar je luistert en je helpt om op te komen voor jouw belangen. Daarvoor is de cliëntvertrouwenspersoon. Zij helpt je bij het helder maken van je vraag of probleem en bij het voeren van een gesprek met de organisatie om tot een oplossing te komen.

Ons cliëntvertrouwenspersoon is: Ingrid van Knegsel van Zorgbelang Brabant | Zeeland. Zij is bereikbaar via ivknegsel@zorgbelang-brabant.nl en per telefoon op: 06-42196580.

Onze klachtenprocedure

Share

Onze klachtenprocedure

Wanneer bovenstaand nog niet tot een oplossing heeft geleid, kan een klachtenprocedure worden gestart. In de stappen hieronder lees je wat je mag verwachten van de verdere procedure. Te allen tijde geldt: heb je een klacht, laat het ons weten! Onze klachtenregeling biedt jou de mogelijkheid om jouw onvrede te uiten en voor medewerkers van Leunzorg is het een kans om de kwaliteit van ons werk te verbeteren. Leunzorg is sinds 2017 lid van geschillenindezorg.nl. en voldoet daarmee aan de eisen van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz).

De 10 stappen

Share

De 10 stappen

De klachtenprocedure kent 10 stappen. Wij behandelen jouw klacht altijd strikt vertrouwelijk. Alle gegevens die te maken hebben met de behandeling van de klacht, bewaren wij tot minstens twee jaar nadat de klacht is afgehandeld. Wil je een klacht indienen? Stuur dan een volledig ingevuld klachtenformulier per mail naar dsnijders@zorgbelang-brabant.nl.

Heb je vragen?

Share

Heb je vragen?

Mocht je nog vragen hebben, dan staan we uiteraard voor jou klaar om deze te beantwoorden. Wil je ons kwaliteitsbeleid inzien? Vraag deze dan bij ons op door een mail te sturen naar info@leunzorg.nl. Daarnaast vind je hieronder enkele documenten met verdere toelichting.

Download de folder ‘De onafhankelijke klachtenfunctionaris’.

Download de flyer van onze clientvertrouwenspersoon.